zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

sobota 23. júla 2011

Whenever there's opportunity Mafia will be there

Žiadne hlúpe počasie nám nezabráni mať piknik. Ani fakt, že pršalo a bola zima. Nie. Deka pôjde na zelený koberček predstavujúci trávu. Tá palma v rohu bude les a drevá pod krbom zoschnuté drevo na opekačku. Prútie bude konármi kríkov a lampy krásnym slniečkom. Celkový prírodný dojem dopĺňa len BebeTV a ich nemé rozprávky. Dokonalé.
A tak milá Mafia ku mne domov nadonášala jedlo od výmyslu sveta. Sladkého sveta. Perníky, brownies, Muffiny, cookies, tvarohová torta, syrové koláčiky, blá blá blá a všetko bolo výborné, trošku nepodarené a také naše.
A kde sa piknik končí, začína sa niečo iné. Môj dom vystriedal kamarátov byt. Mlieko a colu tequila a marhuľa. Koláčiky vystriedal...citrón. A spoločenské hry gitara, basa a mikrofón. Dámy a páni, pripravte sa, budeme slávni :D Na pohode 2016 budete skandovať slová nášho prvého singlu "Zlaté patoky" a budete spolucítiť s chudákom upírom alergickým na citrón. Verte mi, je to chytľavé. Bohužiaľ si to nemyslí kamarátova suseda, ktorá nám svoju priazeň prejavila vyhodením poistiek. Nevadí. Ona zmení názor, keď jej venujeme jej vlastnú pieseň!

Chcela som tým len povedať, že ich milujem. Vážne. A tiež, že ak nedobijem svet ja so svojimi čapovacními schopnosťami, tak ho dobijem s nimi.

Fotky nemajú žiaden súvis so včerajším večerom. Jedine to, že sú tam ľudia môjmu srdcu najdrahší. Takmer všetci. A som sentimentálna. Viem. Ale chápte, mám za sebou 4 hodiny spánku. To človeka prinúti zmäknúť.
Prvú som fotila ja. Bol to darček pre kamarátku na jej narodeniny. Všetci sme sa situovali do role mafiánov a darovali jej album plný akčných fotiek. Bolo to skvelé. A bolo to to najzábavnejšie, čo som kedy fotila.
Druhá je Majklova. Fotil ju svojou Praktinou a aj keď tam nie sme ani zďaleka všetci, podľa mňa je skvelá.



2 komentáre:

  1. krásna foto tá mafiánska a origoš nápad :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No, blogger ju dosť rozšumil, pôvodne je ostrá... :D
    Ale ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť