zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

piatok 6. januára 2012

You changed scenery. Not the fucking situation.

Skúškové, Panika. Uaaa. Pridávam sa k všeobecnej nechuti, panike a všetkému podobnému. Mám dva dni na to, aby som sa naučila asi 200 strán hlúpostí obsahujúce architektonické časti antických stavieb, všetky druhy, štýly a typy vázičiek, malieb a ranokresťanských symbolov. Pre tých 5 a pol človeka na svete, ktorému to príde zaujímavé, verte mi, nie je. Na prvý pohľad to prišlo aj mne. Ale takto v kope... nie je. Ani nerozmýšľajte nad tým, že nemám pravdu. Fakt ju mám :D

Videli ste oscarový film Girl,Interrupted ? Je skvelý. vážne. Nikdy som nemala rada Angelinu Jolie, no tu som sa do nej temer zamilovala. Mám tendencie sa v filmoch temer doslova zamilovávať do bezcitnejších charakteroch. Aj keď sociopatka Lisa je zatiaľ vrchol. Ďalej Clementine Kruczinski z Eternal Sunshine of spottless mind, Summer z 500 days of summer, Domino Harvey z Domino a tak ďalej. Z nejakého dôvodu mám najradšej bezcitné hrdinky a pokúšam sa do nich prevteliť. Možno to bude mojím pretlakom empatie a tak si snažím čosi kompenzovať.

Z inej nôty, z Pentaconu mi došli fotky. Asi sa nemáme radi. Ani na statíve sa neposlúchame. No veď uznajte sami. Tie fľaky tam prirodzene byť nemali. Fotky sú esteticky veľmi príjemné, ale len veľmi málo vypovedajú o tom, čo tam pôvodne malo byť. Reportáž vianočných úloh. Pentaconu sa asi nepáčila.


2 komentáre:

  1. hmm nerada kukam na angelinu som potom zakomplexovana:D
    a z tvojich fotiek zacinam škuliť ale su krasne !:)






    ps ak mas zaujem pozyvam ta na giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť