zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

nedeľa 4. septembra 2011

Women who seek to be equal with men lack ambition

Žijem. Vážne. Ešte stále. V peňaženke výplata z práce, ktorá sa priam trasie na to, aby bola minutá v Londýne. Čo aj bude, samozrejme. S veľkou radosťou. Zatiaľ som však drobné z nej minula na komponenty na šperky. Živicu som ešte neskúšala, tak som si povedala, že ju teda nemôžem vynechať z partie. Cítila by sa urazená, chudinka.

Som oficiálne vysokoškoláčka a študentka Dejín Umenia. Trikrát hurá. Rozvrh, ktorý som si zostavila znie skvelo a celý tento polrok študujem antické umenie. Woohoo. Aby som bola úprimná, nie som prílišný nadšenec do antiky, ale akožto sa minimálne rok a pol nedostanem ešte k ničomu, do čoho by som nadšenec bola, je to celkom fajn začiatok :D Milujem impresionizmus a postimpresionizmus, som do nich blázon. Prirátala by som tiež  expresionizmus a umenie 20. storočia. Asi vás to nezaujíma, ale je tu asi 1%tná šanca, že si niečo z toho vygooglite a zamilujete sa rovnako ako ja. A to sa predsa oplatí.

Keď už sme pri tipoch, chcela by som poukázať na poľskú stránku trendsetterka ktorá má síce odstrašujúci názov pre mňa, no veľmi zaujímavý ak kreatívny obsah. Len to meno by mohli vymyslieť lepšie. Takmer som tam neklikla. Takmer. Všetko, čo obsahuje slovo trendy,cool, in a podobné prapodivné pomenovania pre veci, ktoré majú štýl a sú čarovné sú pre mňa veľmi zvláštne a nesympatické. Ale ako som sa dnes dozvedela, nebudem súdiť podľa mena. Predsalen, možno mal autor slabú chvíľku. Meno mojej stránky tiež nie je najkreatívnejšou záležitosťou na svete, predsa!

Aby ste vedeli, prichádza ďalšia várka random fotografií, ktoré vyprodukoval môj milovaný Nikon. No dobre. Trošku som mu pomohla...
Tentrokrát sa jedná o fotky mojej osoby. V hlavnej úlohe Nikon a tripod. A ptoom jak desi pred objektívom. Tieto fotografie vznikajú v čase, keď sa nikomu v mojom okolí nechce pózovať. A ja som zaťažená na fotografiu potrétov a ľudí.
Prvá vznikla pri hre so svetlom a tmou. Druhá hrou s tripodom a photoshopom. Plánujem urobiť reedíciu, kde nebudem mať tepláky a možno sa aj upravím :D Prípadne použijem úplne inú osobu. Tretia fotka bola darček pre otca na narodeniny a odraz v zrkadle som ja. Pred zrkadlom je moja sestra. Na poslednej fotke som ja na oboch.

LightEater


Mizantrophy


Sisters


Perfect coexistence of the parts of human soul

2 komentáre: