zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

štvrtok 18. augusta 2011

Between two evils, I always pick the one I never tried before

V poslednom čase si fičím na vlne pokémonov. Darovali mi starý GameBoy Pocket, Kúpila som modrú verziu a fičím si aj so svojím super silným squirtlom Charliem. Aby ste vedeli, charlie bola moja úplne najsamprvšia korytnačka. A teda aj jediná, keďže po roku sa rozhodol zaspať zimným spánkom a viac sa nezobudiť. Tie mušky, čo z neho vylietali mu určite boli dohovoriť, nech tú samovraždu nepácha, ale bohužiaľ, tomuto nešťastiu sa nedalo zabrániť, akožto ja, skvelý psychológ korytnačtinu neovládam. A muchy asi neboli príliš citlivé.

Hrávali ste aj vy Pokémonov, keď ste boli mladší? Na počítači na super duper disketách, čo vám niekto známy doniesol od neviem odkiaľ, či na nadupanom gameboy, čo ste si nosili vo vrecku, ľadvinke či zavesený na krku a všetky deti vám to závideli? Či tak ako ja, oxidovali ste u susedov dovtedy, kým vás k tomu nepustili a nedovolili vám chytiť vášho historicky prvého a aj posledného Magicarpa?
Možno zniem ako divný nerd, ale hry a rozprávky môjho detstva sú mojou guilty pleasure.

Čo mi pripomína, už ste videli tú špeciálnu edíciu DVD disney rozprávok v slovenskom dabingu? Ja už som si stihla zadovážiť Mulan i Herkulesa. Po anglicky na PC to skrátka nie je to pravé detské orechové:)

A aby sa chápalo, fotky sú úplne odveci článku. Pretože teda zavádzam nový folder a to RANDOM PHOTOS. Tramtadadá, prestrihujem červenú mašľu veľkosti tej na hlave Minnie Mouse a vítam vás vo fotkách, ktoré majú medzi sebou jedine taký súvis, že som ich všetky fotila ja. A keďže ich tu je žalostne málo, pridávam o čosi staršiu várku. 


Aj vás s nimi trochu oboznámim. Na prvej je môj pes. Geniálny pes. Pes, ktorý je natoľko mierumilovný,že miesto chňapania po bublinách ako tie ordinárne ju hypnotizuje. A puká pohľadom. Má v tom skill. Vždy puknú.
Druhá... komentár nepotrebuje.
Na tretej je jedna z mojich početných lások, ktorá si so sebou vždy nechá ochotne robiť čo len chcem, keď mám v ruke foťák. To sa len tak nevidí.
Na poslednej je moja maličkosť. "Cosplayovala" som svoju milovanú Červenú čiapočku, čo na fotke nie je vôbec vidno, ale i tak tú fotku mám celkom rada. Ten pláštik normálne nie je tak nepekne amorfne tvarovaný. To len tak vyzerá. Je najviac super. A čiapočka nadáva, že jej kradnem veci zo šatníka.











4 komentáre:

  1. úžasné fotky
    tá posledná je taká červeno-čiapočkovská :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj mala byť, bola som za červenú čiapočku prezlečená...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ach pokémoni , kedysi pre mňa boli všetkým a nevadilo by mi ani teraz pozrieť si nejaký ten diel a vždy som tak závidel ľuďom , ktorí boli majiteľmi gameboya , nikdy som svoj vlastný nevlastnil a vždy som po ňom tak túžil ! :D inak vydarené fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som nikdy nehrala pokémonov a tie fotky sú úžasné krásne cool...

    OdpovedaťOdstrániť