zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

štvrtok 4. augusta 2011

Ako to povedať. Mám suchoty. Finančné suchoty. A túžby. Nakupovacie túžby. A teraz skĺbte to. Tak som skĺbila. A vrátila som sa so šiestimi vecami zo secondhandu. A moja peňaženka plače. A ja sa teším. Lebo som si kúpila veci, ktoré som dlho chcela. Veci, čo potrebujem a aj niečo, čo je totálne useless, ale tak nenechám tam, keď v tom vyzerám dobre a stojí to 2 eurá... všakže.

Predstavujem vám môj nákup. Normálne ma nikdy nenapadlo písať články o svojom nákupe, ale asi followujem príliš fashion blogov, tak mi to príde nejakým divným spôsobom aj normálne. Sa pochváliť.
Prvým, respektíve posledným úlovkom je korzet na zips. Je mi trošku veľký, takže je mienený ako top, nie ako spodné prádlo. A hore má smiešnu fake kožušinku. A je saténový. A bude ďalší karneval a ja už teraz viem, že budem CAT WOMAN. Inak je useless. Ale nemohla som inak. ďalej čierna taška. Menšia. S dlhým ramienkom. Taká, akú som chcela. Plus moja mašľa. Polopriesvitná sukňa s vysokým pásom. Čierna. Potrebovala som ju. Fakt. Zmizli mi sukne. Niekam. Všetky. Číslo 4 sú červené košeľové retro šaty, v ktorých sa cítim ako malé dievčatko a červená čiapočka zároveň. A keďže červená čiapočka je moja obľúbená rozprávka, opäť som ich nutne potrebovala. Ďalší úlovok je Zara sukňa s vysokým pásom a hviezdovým vzorom. A posledný, najsamlepší úlovok sú HM šaty ešte s originálnou vysačkou, ktorú som ale už na fotke odstránila. Keď ešte boli v kolekcii, strašne som ich chcela, ale nemala som peniaze. A voilá, moje číslo, novučičké a za 2 eurá. No nekúp to :)

Opäť sorry za lame gif, ale som fakt unavená :D

how to make an animated gif

3 komentáre:

  1. ten "lame gif" sa mi praveže páči ;) super je :) aj nákup, aj tvoje posty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tomou sa hovorí šťastie , obdivujem ľudí , ktorí si večne ulovia mnoho skvostov v sekači ako napríklad ty teraz , tuším tam začnem chodiť dennodenne :P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Filip: ja chodím takmer len keď sú akcie všetko za euro, dve eurá a podobne, inak mi to príde pomaly drahšie, než výpredaje v kamenných obchodoch. Na druhú stranu sa tam občas dajú nájsť poklady, čo za to stoja :)

    OdpovedaťOdstrániť