zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

štvrtok 22. novembra 2012

Instead of energy drink

Pôvodne som sem dnes chcela popridávať moje osobné fotografické idoly, keď už máme ten mesiac fotografie, ale nakoniec som sa rozhodla pre inú formu fotografie. Na dnes.
Chcem sa s vami podeliť o blogy s tzv. peknou fotografiou. Krásne miesta, pekní ľudia, šťastné chvíle. Všetky sú v podstate rovnaké a aj tak vás vždy aspoň zopár fotografií zasiahne a minimálne si v hlave poviete "aj ja by som takú fotografiu chcel/a"

Sú to blogy, ktoré si prechádzam, keď sa nudím. Keď mám potrebu vidieť šťastné tváre a mám troška patetické chvílky. Pretože keď už nič nevychádza, na tých fotografiách je to celé reálne. Niekde tam sú ľudia šťastní a všetko im vychádza. Preto nie je dôvod, aby sa to isté nestalo vám.

44claire_joe_wedding_img_6157bw.jpg
Prvým blogom je Arrow&Apple čo je z veľkej časti svatobná fotografia. Ja svatby príliš rada nemám. Nie som ten typ, ktorý by si plánoval svatbu od mala. Niesom ten typ, čo by ju vôbec plánoval za svoj život uskutočniť. No ako veľká party, kde vám každý hovorí, aká ste pekná.. kto by to nechcel ? :D V šípe a jablku fotia takmer výhradne pekne zorganizovnaé, zaujímave svatby s krásnymi ľuďmi. Mám rada ich spôsob fotografie a cit pre detajl.

Life Is Beautiful E-Course
Tento blog určite poznáte, ale ak by ste ho čistou náhodou na blogovej sfére prehliadli, nech sa páči, A Beautiful mess. Je to blog plný detajlov, receptov na DIY ale aj skvelé jedlo. Rád do života a hlavne inšpirácia od dvoch krásnych sestier, ktorým vychádza skoro všetko, do čoho sa pustia. A tým nechcem povedať, že by to mali byť jednoduché. Len že sú neskutočne šikovné.
A ako bonus, mopsíky!


Ďalej je tu Desire to Inspire čo je čisté Interior design porn. Takmer doslovne. Pretože občas sa tam mihnú aj "pornografické" exteriéry. Ak máte radi interiérový dizajn tak, ako ja, tak vám teda zopár vzdychov ujde.


Tento výpočet ukončím českým blogom, pretože tento chalan ma ohuruje už len tým, že žije v susednej krajine a fotí podľa mňa svetovú ligu. Pekne pekne. Je veľmi šikovný a pravdepodobne ho tiež poznáte, no tak či tak ho do tohto výpočtu zaradím. Pretože Faltus si to predsa zaslúži. No foto vám sem nepridám, pretože ctrl+c , ctrl+v uňho nefungujem (autorské práva, ja viem, ja viem. Ale mňa to troška otravuje :D )

Enjoy positive energy

8 komentárov:

  1. jej to je skvelé :) a pozývam ťa ku mne na blog kde je giveaway o náhrdelník :)
    http://fashion-paradis.blogspot.sk/2012/11/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a beautiful mess je klasika, ktorá mi zakaždým zdvihne náladu a faltus ma neprestane svojimi fotkami fascinovať, na ostatné sa idem kuk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pls pls poraď ako ich blogy môžem sledovať? nemôžem to u nich vôbec objaviť a dosť to žerie...och :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak máš bloglovin, tak cezeň to ide. Ale oni majú blogy ako samostatné stránky, nie cez blogger, takže to nejde. Teda, mimo faltusa to nejde tak, ako tuto :)
      (ak ide, tak neviem ako :D)

      Odstrániť
  4. skvelý post! idem hneď všetko popozerať :)
    môžem sa ťa spýtať, kam chodíš do školy?
    a ešte to ti chcem, že mám strašne rada tvoje posty o podnikoch, minule som na tvoje odporúčanie šla do Gio Caffé v Nitre a veľmi veľmi super je to tam, píš ďalej, aj nejaké podniky v BA a tak :) máš super blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi ma potešil tvoj koment !
      ďalšie "recenzie" na podniky plánujem, len ono sa to nezdá, ale ťažko sa niekedy nájde čas na vzanie zrkadlovky a detajlné pofotenie obľúbených podnikov, no o nebude to dlho a nejaké pribudnú ;)

      Momentálne študujem Dejiny Umenia na Komenského univerzite v Bratislave :)

      Odstrániť
    2. jeejo a koľkatáčka si? Ja sa akurát tento rok hlásim na UK na prekladateľstvo :)
      a hej, chápem, že sa to nedá často, ja len že aby si vedela, že je super, že to robíš :)

      Odstrániť
    3. druháčka :)
      Držím palce :)
      veľmi si vážim tento tip. Dosť ma to baví a neskutočne ma potešilo, že si vďaka mojej recenzii bola pozrieť Gio Caffé, tkaže určite budem pokračovať :)

      Odstrániť