zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

streda 14. marca 2012

The cure for anything is salt water. Tears, sweat or the ocean

Secondhandové akcie treba využívať, kým sa dá. A tak teda činím, mám Neónovo zelenú Levi's košeľu (na fotke nevyzerá tak neónová, ako je), Hermes najmäkší a najkrajší ORANŽOVÝ sveter, HM pánsky borový pulóver a som šťastná.
Keď už som začala s new in postom, tak som vám teda zvečnila aj Praktiku z Blšieho trhu. V nedeľu musím ísť zas. Rodina je nejak nabudená. Nie, že by mi to vadilo.

A kozmetika z HM. Nikdy som si nekupovala kozmetiku inde, než v predajniach na to určených, ale vôňa, cena a aj obal ma presvedčili, že to musím skúsiť. Pleť mám extrémne suchú, takže na tvár by som si prípravky od odevných spoločností nedávala, no na tele som sa rozhodla risknúť. A teda, som spokojná. Telové mlieko voní krásne, najkrajšie. Tak letne. A hydratuje. To je hlavné. A scrub voní pekne tak isto, ako scrubuje dole starú kožu.

V piatok je retro party v KC Dunaj. Idete? http://www.kcdunaj.sk/
Ak áno, dajte vedieť, vidíme sa tam.
Teším sa. Mám rada akcie tohto typu, aj keď nie sú časté.

Článok viac menej o ničom, no chcela som sa ozvať skôr, než prekonám lenivosť a zanesiem filmy do fotolabu. Tak.

Aby som nezabudla, budúcu stredu je vernisáž Czech press photo o 19tej v Dome umenia. Ja budem bohužiaľ odcestovaná, tak aspoň zvestujem túto správu ďalej, nech si to iní užijú za mňa. Tak. 





A ešte otázka. Páčili by sa vám typy na filmy? Ja ich na iných blogoch vždy rada čítam a rady využívam, preto by ma to zaujímalo :)

4 komentáre:

  1. milujem sekáče.. v ktorom si bola? inak srdečne ťa pozývam na môj blog kde prebieha giveaway o lak, tiene a náramky :) http://kristinafox.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Textilehouse na Rajskej to bol, myslím. Plus 29. augusta

      Odstrániť
  2. neonovú košelu schvalujem, sekače som využila do poslednej chvile, blší trh chcem tiež! a retro party som bola , ale v trnave a dopadla dosť dobre .)
    filmy by som ocenila!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jůů jůů, zenit ♥
    začni koukat na seriál "new girl", je boží

    OdpovedaťOdstrániť