zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

streda 21. mája 2014

Watercolor design

Nuž a je tu teda druhý design, keď už ma Kat takto skritizovala :D
Napriek tomu, že som bola s predošlým designom spokojná - už len preto, že mi kvôli nemu nenavreli dve žilky na oku, neokúsala som si všetky nechty a neskončila s jeho tvorbou niekedy o tretej ráno :D
Ale jej pripomienky boli k veci a po chvíli som si povedala, že to teda skúsim inak. Však predsa "bakalárka počká" ... a toto je predsa len zábavnejšie ako písanie o kolorovanej fotografii v 19. storočí, keď k tejto téme prakticky nejestvuje literatúra (miesto navierania žiliek na očiach tu prichádza k trhaniu vlasov a škrípaniu zubov)
Tak som si k tomu sadla a vznikol tento design, s ktorým som teda spokojnejšia viac. Takže go on, kritizujte zas toto, možno zo mňa niečo vyrastie takýmto tempom :D

Otázočka pre tých, čo čítajú: Nie som žiaden expert. Som skôr presný opak:D Práve preto si myslím, že viem ďalším laikom veci, čo som si už skúsila vysvetliť lepšie a možno vám ušetriť zopár žiliek na oku :D Mám postovať aj rady o tom, ako som tento a tamten design vytvorila, v prípade, že by sa niekto chcel vo svojej prokrastinácii ventilovať práve takto. Prípadne nejaké tipy ako a čo v photoshope, nech viete splniť to, čo si zaumienite?
Ja len tak :D

17.5. som bola fotiť v KC Dunaj Retro burzu a vzniklo pri tomto aj takéto krátke videjko, tak nech sa páči, pokiaľ tam niekto nebol, prípadne naopak, bol a chce sa pohľadať, tu je môj výplod. Možno ho raz aj postnú na facebook, keď sa k tomu dostanú :D Zatiaľ sú tam len fotky z mojej dielne :)



4 komentáre:

  1. Haha :D Tak ja uz nebudem, zalezi mi na tvojom akademickom vzdelani.
    Video sa mi paci, vychutnala som si ho, kedze som tam nebola (najviac som si vychutnala robenie tej slanej palacinky!)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale však ja som rada :D Aj tak by osm určite robila všetko možné iné :D

      Odstrániť
  2. Jeeeejo, velmi mile video, a je tam aj kuusok mojich veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ano, ano, ano. 3x ano, chceme tipy a rady ..lebo ja som na PS a podobn programy lava :D

    OdpovedaťOdstrániť