zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

piatok 19. júla 2013

Coffee Sheep v Trenčíne

Tento štvrtok sme sa rozhodli navštíviť Trenčin. Je to pekné mesto, do ktorého sme cestovali už veľakrát, avšak... toto bolo prvýkrát, kedy som sa cezeň nepachtila s batohom na chrbte, alebo som nenasadla do taxi hneď na stanici. Skrátka, chceli sme mu dať šancu aj mimo Pohodového víkendu :D Tak sme sa tam teda presne týždeň od Pohody vybrali.
Coffee Sheep je podnik, ktorého zastupiteľstvo sme si všimli už na spomínanom festivale. Kto by nemal rád ovečky, všakže. Milá reklama, čerstvo pražená káva a fajn recenzie na Foursquare (Yep, riadime sa často práve ním. Som mu verná už nejaký ten rôčik a aj to tak zostane) nás nabudili, tak sme si povedali, že ich pôjdeme pozrieť.
Coffee Sheep nájdete na jednej z hlavných ulíc Trenčína, Marka Aurélia, ktorou zaručene prejdete, ak budete mieriť od Hl.Stanice. Je trocha schovaný, no pútač trčiaci do ulice je dostatočne viditeľný a my sme tento podnik našli bez najmenšej námahy.
Tento veľmi milý podnik s množstvom rozkošných detajlov označili ako za raj Trenčianskeho odrasteného undergroundu a možno, že mali pravdu. Na svoje si tu prišli aj deti, ktorých tu bolo požehnane.
Okrem čerstvo praženej kávy tu ponúkajú aj fľaškové a čapované pivo Urpiner, mušty a dobrý a na Bratislavské pomery lacný alkohol, čaj, či iné pochutiny.
Coffee Sheep má dve časti. Jedna je kaviareň vo vnútri a druhou je terasa a predajňa kávy o pár krokov vyššie.

Tak čo, navštívite? :)












4 komentáre:

  1. jeeej vyzerá to super, díky za typ ak sa niekedy objavím v trenčíne určite vyskúšam :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach, v Trenčíně jsem nebyla snad sto let!

    VELKÁ giveway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ak sa mi niekedy pokazi bus ci vlak v trencine, uz presne viem, kam si pojdem sadnut :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no ak budem mať cestu do Trenčína, tak túto nádheru určite nevynechám!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť