zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

utorok 30. októbra 2012

I am the Bride of Frankenstein

Ako som už hovorila takto pred rokom, nemám rada zamerikanizovanú slovenskú spoločnosť. ALE niečo je predsalen na nej pozitívne.
HALLOWEEN.
Z jediného dôvodu. Môžem mať Karneval dvakrát do roka. No kto by to nechcel.
Milujem sa prezliekať, maľovať, česať za niekoho/ niečo iné. Mám to rada.
Je to chybou nízkej sebalásky, ja viem. Nevermind :D

Tento rok sa chystám na Halloween do KC Dunaja. Nie, že by to bol môj obľúbený podnik, (vlastne si myslím, že sú zbytočne predražení), no mám tam istotu, že tam bude drvivá väčšina prezlečená v maskách a nie len v mikro šatičkách s rohami a uškami na hlave.
Nie, že by som mala niečo proti Slut dress code-u na Halloween, ale človek nemá chuť pozerať sa stále na to isté.

Zoznámte sa s mojou Halloweenskou maskou. Bride of Frankenstein je podľa mňa jedna z najviac ikonických Halloweenskych aj filmových postáv napriek faktu, že vo filme bola asi tak 10 minút.
Je to jedna z mojich obľúbených postáv americkej kinematografie a takto som sa jej pokúsila vzdať hold.
Podarilo sa, čo poviete?
(v prípade záujmu, viem vysvetliť postup robenia vlasovm aj keď je trocha lame)




4 komentáre:

  1. ja mam KC Dunaj rada :)
    inak tvoja maska bude fakt dobra :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemyslela som to tak, že ja by som ho rada nemala. Naopak, konajú sa tam podujatia, ktoré veľmi podporujem, ako napríklad Retro párty, Swing time, Nedeľné iHRYsko, alebo utorkové kreatívne rána. Mám rada koncept toho podniku. No vie ma rozčúliť, keď tam horalku predávajú za euro a čistú vodu za dve :) Preto nepatrí medzi mojich favoritov. Rada si priplatím za dobrý drink, či neobvyklé pivo, ale nemám rada, keď sa príliš predražujú veci, ktorých skutočnú hodnotu každý pozná :)

      Odstrániť
    2. tak vies, niekto to tam hore musi vyniest :DD ale nie. chapem ta. mna dorazilo ked som dnes zistila, ze v Lidli pri Kamennom nam. stoji jablkova tasticka o 22 centov viac ako v Lidli na Dolnych Honoch :/

      Odstrániť