zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

pondelok 26. decembra 2011

Putujem. Znova. Do malebnej Studienky. A čo sa mi nestane. Samozrejme. Zaspím. A vláčik si spokojne odchádza do sveta bez mojej maličkosti.Hnusák.

Viete, moja posteľ, spolu so špeciálne pre mňa vyrobeným, upraveným a všestranne dokonalým vankúšom sa dnes rozhodli, že ma zvedú. Áno, tak je to. Aj po dlhoročnom vzťahu to medzi nami stále iskrí. Kde tu si to síce spestríme spoločnosťou iného človeka, druhej periny, vankúša, či plyšového zveru, no sme si verní. Ba čo viac, stále ma dokáže dostať. Aj dnes. Milujem ju, samozrejme. Ale asi sa nám tu črtá partnerská kríza...

Na vianočnejšiu nôtu. Tento rok som piekla ja. A sestra. Naše koláčiky sú zamerikanizované. Ale ak mi niečo na Amerike nevadí, tak sú to ich koláče. A Robert Downey Jr.


Vlámali sme sa do jednej opustenej záhrady.


priznanie č.23.: Moje najobľúbenejšie ovocie sú lesné jahody
priznanie č.24.: Nemám rada zeleninu. Príliš. Ale veľmi by som chcela. Neustále sa snažím a dúfam, že sa mi v 20tke zmenia chuťové poháriky (vraj vtedy sa menia)
priznanie č.25.: Mám radšej bravčovú cigánsku, než tú kuraciu. A nedávam si k nej ani cibuľu, ani horčiču.
priznanie č.26.: Od malička som chcela byť niekým. Moje najväčšie želanie bolo od základov sa zmeniť

4 komentáre:

  1. mňam, to vyzerá chutne :) ale som taka prežratá :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. k priznaniu c.26 :
    dufam ze ta to uz preslo, lebo musis byt hrda nato kym si :)))





    ps ak mas zaujem pozyvam ta na svoje giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie priznania sú super :) ja som zeleninu tiež nemala rada kedysi ale už ju mám o čosi radšej :) od kedy nejem mäso. Vtedy clovek nema na vyber :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wera: veď vianoce sú práve na to, aby sme sa mohli prežrať a nemali pritom výčitky, lebo všetci robia to isté :D

    mafinx: Ani nie. Detské želania v človeku zostanú zakorenené dovtedy, kým nedosiahne niečo, čo by to prebilo. Ja sa len potĺkam životom a nejak som nedokázala nič, kvôli čomu by som mohla zmeniť túto túžbu. Zatiaľ :)

    Iw: No, to verím. Ja som byť vegetariánkou skúšala, ale po mesiaci, kedy som sa živila len ovocím, všetkým sladkým a mliečnymi výrobkami, so 4 kilami navyše som nakoniec odolala mäsu. Ono to bez tej zeleniny asi nejde. V každom prípade sa stále snažím stať sa prežúvavcom :D Snáď mi raz tá zelenina zachutí a ja budem vedieť obmedziť mäso na minimum.

    OdpovedaťOdstrániť