zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

sobota 5. novembra 2011

You only live once, but if you do it right, once is enough

Cardi už možno vie, ale aj tak sa musím s nadšením podeliť. Bucifal, čierny chlpatý diabol v psom tele a s túlavými ťapkami sa našiel. A nie len tak niekde. Drahý havinko si vysedával v lokálnej krčme a hral sa s miestnymi štamgastmi. Aj keď sme si ho doviezli z Česka, veľmi rýchlo si osvojil typicky slovenské správanie a i keď sa údajne vybral do Tesca, skončil pri pive v krčme. Tam si ho všetci obľúbili a búrlivo sa s ním lúčili, keď sme si poň prišli.
Týmto by som sa chcela poďakovať láskavej barmanke z Klubu 21, ktorá nám zavolala a uchránila ho pred zrážkou s nejakým dopravným prostriedkom. Aj keď to určite nečíta. Ale úmysel sa cení tiež.

Bratislavčanom dávam do známosti, aj keď to už asi určite viete, že zajtra končí Bibliotéka, tak šup šup, rozlúčiť sa s ňou. Pozrieť knižky, kindle a možno (určite) sa aj zahrať na iHRYsku. Tak. Bežte tam a hrajte sa. Stolové hry sú geniálna vec, ako sa zabaviť, stráviť voľný čas a možno sa aj niečomu priučiť. A keď sa nechcete nič učiť, zahrajte si najjednoduchšiu a zároveň nie až tak jednoducú hru, ktorú voláme MINDFUCK. Ok. Originálne sa volá Tarantula tango. Ale to je jedno. Ak niekde v bare uvidíte ľudí, čo múkajú, mékajú, mňaukajú a capkajú pritom na stôl karty, možno sme to my.

A tiež nezabudnite, November je mesiac fotografie-Program, to znamená pekne krásne šup šup do galérií, sú takmer zdarma a pripravené vás potešiť peknými fotkami z rôznych kútov sveta. Ja sa zajtra chystám do Domu umenia na fotografie Wordpress a tiež španielsku výstavu Projekt Imagina. Tak vám potom zreferujem a pofotím.

Práve som sa v hesle "kultúrne žijem" vrátila z opery Don Giovanni. Musím priznať, v starej budove divadla som nikdy predtým na predstavení nebola. Nejako som nemala to šťastie. Ale asi som sa do tej budovy trocha zamilovala. Ale len troška. Definitívne to bude, až keď zvesia tú diskoguľu a dajú tam solídny luster. Tak.

Doložená fotografia je značne odveci, ale nie je. Týka sa včerajška, ktorý som strávila pri Pilzneri so svojimi zlatými drahými. A je síce staršia, ale veď poháre a lokál sú stále rovnaké, tak sa budeme tváriť.



priznanie č.15.: Keď som v strese, mám strach z tmy, pretože mám neustály pocit, že v nej niečo je.
priznanie č.16.: Blúznim zo spánku, keď ma zobudíte. Hlúposti. A vraj som vtedy desivá.
priznanie č.17.: Mám slabosť pre rozprávkové soundracky
priznanie č.18.: Nemám rada muškáty
priznanie č.19.: Nenávidím čokoľvek, čo sa čo i len mihlo okolo papriky v surovom,varenom a pečenom stave. Korenie v malom množstve znesiem.

2 komentáre:

  1. juuuj veľmi som rada, že psík našiel! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem za kultúrne info :D A na bibliotéke som ani nebola, lebo keby som videla všetky tie knihy a uvedomila si že nemam peňáze , tak by ma tam asi porazilo. :/

    OdpovedaťOdstrániť