zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

pondelok 7. novembra 2011

Normálne tieto články nerobím, ale všetko je raz po prvý raz a celkom ma to zaujíma. Nenosím náušnice. Šperkom tiež neholdujem nijak extrémne, okrem náramkov, čo mi nejdú dať z ruky a brošniam. Náhrdelníky nosím len v občasných príležitostiach. Priznávam, že je to preto, že na ne väčšinou skrátka zabudnem.

Ale tieto ozdoby ma naozaj zaujali. Mám dlhé vlasy a po tom, čo som z nich odstrihla môj milovaný dread (nech mu je zem ľahká) im je trocha smutno. Tieto hair feathers ma fakt celkom zaujali, príde mi to ako veselé spestrenie vlasov, napriek tomu, že nie som príliš indiánsky typ, a ani fashion slave, nenosím podľa niektorých trendov šortky s vysokým pásom a vyťahané tričká s postrihaným, roztrapkaným koncom a dreamcatcher za opaskom (to nie je kritika. Len by som v tom vyzerala smiešne) napriek tomu si myslím, že by farebné pierko terajšie zimné outfity a lá "teplý svetrík, šálik sem, šálik tam" o niečo zosvetlilo a zveselilo. Farebná maličkosť na zimu.

Čo myslíte? Bude sa to pliesť do vlasov, či to bude bezproblémové? Hair clip len tak pripínací, či to tam kompletne pripevniť na pár mesiacov? Aký na to máte názor?

Musím sa prizna,ť že tento článok je pre mňa kus divný. Nezvyknem sa ľudí príliš pýtať na názor. Rozhodne nie takto. Ale všetko treba vyskúšať....

Uznávam, obrázky nie sú príliš farebné, ale google a najnovšie aj Tumbler ma rád obmedzuje












6 komentárov:

  1. skoda, ze nie je viac fotiek, ale... vzera to fajn :) ja by som si najprv dala na skusku iba docasne (pripinacie a odopinacie) a ak by sa mi to velmi zapacilo, dala by som si to zapliect. Na prvej fotke to vyzera vkutku super :) Ja uz som si odmala zaplietala do vlasov nejaky farebny pramienok stuzky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stužky a nitky i ja, ale vždy sa mi to po čase zamotalo tak, že som musela vlasy odstrihnúť. Ako malá som vyzerala vcelku ošklbane vďaka tomu :D Toto mi príde celkom... neinvazívne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kúp kúp, a podla mňa je to zbytočne ondiť natrvalo do vlasov, a dá sa to vobec? nevadí to pri umyvani vlasov a tak? Podla mna by sa to skor aj zničilo v noci atď. A ked to budeš mať takto zvlásť, tak si to možeš dať každý deň inde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No, čo som o tom pozerala sa to väčšinou práveže dáva natrvalo, dá sa to, jednoducho na pramienok vlasov takým silikónovým bazmekom sa to pricvakne ku vlasom a vraj sa s tým dá bez problémov všetko, len pri česaní to občas zavadzia.

    Ale asi si objednám pripínacie, veď cez eBay to fakt stojí málo a uvidím, aké to bude. Len sa mi zdá to pripínatko nejak moc veľké na to, aby bolo nenápadné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojte, aké máte skúsenosti s clip in vlasmi na bežné nosenie?

    OdpovedaťOdstrániť