zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

streda 9. novembra 2011

"Knowledge is knowing a tomato is a fruit; Wisdom is not putting it in a fruit salad."

Dnešný deň s radosťou volám Prekvapenie. Také milé. Keď sa ráno zobudíte a zistíte, že vám odpadli všetky prendášky a vy môžte ďalej spať. Keď sa nemusíte prplať s učením o Perypterálnych chrámoch a množstvom Tholoských chrámov v starovekom Ríme. Dnešok som strávila dokonalým nič nerobením a na večer výletom za kamarátkou. Skončili sme v Shtoorovi. "Prekvapivo" . A bolo mi dobre. Komu by aj nebolo, pri Mokka torte a domácom ľadovom čaji, všakže...

Chcela som ísť do St. Germain, ale spomenula som si na to až v Shtoorovi. Ešte som tam nebola. Boli ste tam? Máte s ním dobré skúsenosti? Ja počúvam len samú chválu a ten likér z lesných jahôd ma láka ako osy coca cola. A šípky tiež. Milujem šípky.

Po ceste domov som bola svedkom rozkošného detského dvorenia. Chlapec pristúpil asi k 12 ročnému dievčatku a nesmelo sa spýtal "Môj kamarát sa pýta, či s ním nepôjdeš teraz venčiť korytnačku. Nerád venčí korytnačku sám. Máš rada korytnačky? On má..." Neviem ,či z toho niečo nakoniec bolo, alebo nie a či sa jeho korytnačka naozaj potrebovala tak nutne napásť na nočnej trávičke, ale bolo to veľmi milé.

Kvôli tomu, že som bola tak busy a zamestnaná nič nerobením mám fotku akurát tak seba. Nie je to výhra, ale čo už, fotoaparát som zabudla doma. Šikovná som. Viem.


5 komentárov:

  1. tak či tak krásne foto, aj ja chcem také pekné...a želám veľa takých skvelých dní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keď hovoríš o tom ľadovom čaji v Shtoorovi , spravila si mi mega chuť. Zajtra tam idem prvý krát , tak si to hneď dám.
    A dúfam že dobre napásli korytnačku, ale spolu :D
    Strašne zlaté :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som v Shtoorovi varená aj pečená :D Asi hlavne preto, že to mám blízko ku škole, ale tiež preto,že sú tam skrátka 98% času naozaj milí a snažia sa, aj keď tam majú stále narvané. Káva mi tam nijak extrémne nechutí, ale oranžádou, zázvorovou limonádou a halvne domácim ľadovým čajom by som sa tam nadájala stále :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jeeej s tou korytnackou to je mile :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten ruz ti moc sekne a Shtoor je super:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť