zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

nedeľa 16. februára 2014

Yes, We like to play "Dress up"

Ak ma dlhšie sledujete, viete, že v našej rodine berieme karnevaly vážne. Všetci sa prezliekame celkom radi a každoročný karneval sa stal našou rodinnou tradíciou, ktorý pokračuje už od môjho detstva.
Samozrejme, už nie je venovaný mne, ale deťom, ktoré do našej rodiny pribudli, no my dospelí sa stále radi zahráme na niečo, čo nie sme.
Keďže so sestrou úplne milujeme animované rozprávky a Disney obzvlášť, tento rok sme sa rozhodli ísť za princezné
Ja som sa rozhodla ale v rámci svojho hesla "Princezné smrdia" , že princezná nebudem. Vybrala som si postavu novokorunovanej kráľovnej Elsy z najnovšej disneyovky- Frozen, ktorá je mimochodom awesome a tak všetko.
Môj pôvodný plán bol dosadiť moju mladšiu sestru do úlohy Elsynej mladšej sestry, no keďže mi to nevyšlo, rozhodla sa pre Rapunzel.

Nuž, karneval je už tento víkend, tak som sa rozhodla trocha sa pobabrať s make-upom. Čo bolo ťažšie, než sa môže zdať. Elsa má totiž červeno-fialové tiene na očiach, ktoré mne maximálne nesedia a bolo problematickejšie, než som si myslela, že bude, vymyslieť si make-up, v ktorom nebudem vyzerať akoby ma niekto zbil.
Tak čo, podarilo sa mi to?
(Ak povieš, že nie, zbijem ja teba! :D)

P.s.: Viem, že vyzerám s blond veľmi zvláštne :D



A pre referenciu, tu je postava z rozprávky. Viem, že nepôsobím moc, ako ona :D A po pravde som nechcela si ani vytvárať rozprávkový look a tie nádherné korzetové šaty, ktoré má ona. Rozhodla som sa spolu so sestrou pre "Urban verziu" a tak som si prakticky všetko upravila :D  Moje modré šaty sú z ebay-a za pár eur, k nim je prirobená vlečka (ktorú nie je vidno, lebo som talentovaná:D) zo záclony zo secondhandu za asi 2 eurá a olemovaná vločkovou stuhou, aby som nemala tak hlboký výstrih, čo mám pocit, že ma i tak nezachráni, ale aspoň je to nice detail, všakže :D


5 komentárov:

  1. najviac sa mi z toho vsetkeho paci tvoj nos :)) a mihalnice si daj urcite, proste tam kydni cele to lepidlo a nezmurkaj cely vecer a ono to bude drzat :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooo, ty si si všimla, že som si vyshape-ovala nos? :D
      No, tam je tne problém,že asi niesom schopná nežmurkania :D nejak to musím vymyslieť

      Odstrániť
    2. coo? on je upraveny? :D skoda. ale pochvalim ta za dobry photoshop.

      Odstrániť
    3. ... upravený make-upom :D Tmavšími tieňmi trocha zúžený a zvýraznený. Som príliš lenivá ho riešiť photoshopom :D

      Odstrániť
  2. nahodou mne sa paci ako si namalovana :) a aj sa na animovanú verziu podobas :)

    OdpovedaťOdstrániť