zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

nedeľa 2. februára 2014

Rodinné slávnosti č.3


Svatba môjho bratranca sa konala už pred pár mesiacmi, no z dôvodu môjho skúškového, ktoré sa tiahne od polovice novembra som niektoré fotografie doupravovala až teraz.
Tento fakt ma donútil si ich znova všetky prezrieť a trocha sa pousmiať.
Nie som zrovna svadbový typ. A našťastie ani nie som vo veku, kedy by som chodila na niekoľko svadieb ročne svojim kamarátom.
Nie, že by som proti nim niečo reálne mala, no nie som jedna z tých dievčat, čo si už ako malá vysnívala rozprávkovú svadbu. A takýto typ nie je ani môj bratranec so svojou manželkou, možno práve preto mi táto svadba prišla i milá.
... pravdou však je, že sa svadby nefotia najľahšie, keď vás niekto neustále nalieva alkoholom :D

Ako je to u vás so svadbami? Máte ich radi, vnímate ich ako veľkú party len s vašimi známymi, alebo beriete ako nutné zlo? 






2 komentáre:

  1. Ty fotky jsou strašně krásný, hlavně ta šestá. Mají v sobě příjemnou atmosféru. Je fakt, že já taky o svatbě nikdy nesnila, ale ráda bych se na nějakou podívala. (Ne jako nevěsta samozřejmě.)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      Ja mám veľa starších bratrancov a sesterníc a veľkú rodinu, takže som už na mnohých bola. No keď sa mi začnú vydávať a ženiť kamaráti, začnem mať naozaj depresívny pocit staroby. :D

      Odstrániť