zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

štvrtok 2. januára 2014

They said if I want to change the world, I need to change myself first. Is that wig enough ?

Silvester je jedným z mojich najobľúbenejších "sviatkov" v roku. 
Napriek tomu, že ho množstvo ľudí považuje len za ďalší deň, či ho dokonca nenávidia a považujú za zámienku k pitiu alkoholu, ja to tak nevidím.
Nepotrebujem zámienky na oslavy. Ak chcem, tak si ju urobím.
ALE Silvester je pre mňa deň, kedy sa obklopujeme ľuďmi nám blízkymi. Nie len rodinou, ale tými, ktorých ste si ku svojmu boku dobrovoľne vybrali. Tí najlepší priatelia.
Nedávate si darčeky, nepodrobujete sa žiadnym večeriam a ceremóniám. Jednoducho sa každoročne v ten istý deň stretnete s blízkymi a pripomínate si, že ste s nimi už ďalší rok.
Pre mňa je Silvester toto
Napriek tomu, že je to i dôvod, prečo je značne depresívny, to asi patrí k sviatkom.

Takže vám všetkým prajem čo najlepší rok 2014



8 komentárov:

  1. och to je parochňa? :( :-D ja som si od silvestra dala presne také fialové vlasy, ale naozaj :-D a je to najkrajšia farba akú som asi mala :)
    začiatok alebo koniec roku môže byť depresívny ale ak aj nechceš nič robiť preto aby sa to zlepšilo, ale nemáš ako, tak stačí len čakať a ono sa to nejak samo, fakt.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to parochňa, ale súhlasím, že je to jedna z najkrajších farieb, čo môže mať človek na hlave.
    Ak by som nepoznala svoju lenivosť, už by som ju na hlave mala, lenže s tým, ako sa tieto farby vymývajú by som vyzerala neustále len ako vypelýchaná blondýna a mne blond naozaj, ale naozaj nesvedčí :D Takže to riešim takto :D

    Ono nie je depresívny preto, že by som nič neurobila alebo tak, ale končí rok a či človek chce, alebo nechce, počíta si čo všetko stihol a čo nie. Koľko ľudí spoznal a o koľkých prišiel. Je to oslava a zároveň pohreb. Tá depresívna časť je potrebná, bez nej by to asi nebolo tak pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jů ta paruka ♥
    Já silvestr nemusím no:D Ale přeji každopádně jen to nej do nového roku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľa ľudí ho nemusí a som si plne vedomá dôvodov, prečo ho veľa ľudí nemá rado a sú pochopiteľné :D Pre mňa je to ale taký môj "thanksgiving day" alebo ako by som to povedala. Skrátka som si vtedy viac vedomá toho, za čo som vďačná. (Nie, že by som inak nebola, ale still...)

      Tebe tiež :)

      Odstrániť
  4. Vau, krasne si zhrnula podstatu Silvestra a vitania Noveho roka a plne s tebou suhlasim. Niekedy si myslim, ze ti, co vravia, ze nie su moc na silvester, su prave ti, ktori si este tu svoju dokonalu partiu nenasli....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, to by som úplne nepovedala.... aj s dokonalou partiou sa môžeš zabaviť kedykoľvek, netreba na to dátum 31.12. ...koľko ľudí, toľko chutí skrátka. Mne deň, kedy oslavuje možno 70% sveta príde úplne awesome, iným zasa naopak vynútene, to je normálne :)

      Odstrániť
  5. Silvester nemám rada. Zabaviť sa tohto tipu môžem kedykoľvek, ktorýkoľvek piatok a nepotrebujem k tomu Silvester. Príde mi to ako umelé čakanie na niečo, umelá zábava, aj keď v daný deň na to nemám chuť, ale musí sa / patrí sa, lebo je Silvester. Ale na druhej strane nechcem ti ho znechucovať, je fajn, že si ho strávila s ľuďmi čo stoja za to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ja som aj napísala, že chápem ľudí, čo ich radi nemajú, podľa mňa sú dôvody na to úplne logické a podobne ako ja nemusím príliš vianoce (aj keď nemôžem povedať, že by som nejako horela nenávisťou k nim, len ich nijak neprežívam) chápem prečo ľudia nemajú radi silvester.
      Ja som nejako vždy bola vychovávaná v spoločnosti, kde sa silvester slávil. Naša rodina sa stretla s rodinnými priateľmi a deťom sa vymýšľal program a hry, zatiaľ čo dospelí sa bavili navzájom, prípadne sme často mali Silvestrovský karneval (moja rodina sa skrátka rada prezlieka :D)
      Mne to možno práve preto nikdy neprišlo ako nútená zábava a naopak som sa na ten deň vždy dopredu tešila a to mi zostalo doteraz, aj keď už hosťujem ja a nie moji rodičia :)
      Ak by som nemala chuť, samozrejme, by som sa nenútila, ale základ je asi v tom, že sa naň vždy teším :)

      Odstrániť