zahlavie

zapisky foto diar diy podniky

štvrtok 8. decembra 2011

I want to live my life The way you said I would. With courage as my light. Fighting for what's right... Like you made me believe I could

Nejaká som v posledné víkendy rozcestovaná. Nevadí. Mne sa to tak páči. Tentokrát utekám do ďalekého, preďalekého mníchova a okukovať zámky, kde sa bavorskí pupkáči z dejín napchávali spokojne bravčovinkou a spokojne pri tom mŕtve zvieratko volali "Schwein" A popritom kopu ďalších slov, ktoré všetky majú v sebe ch&f&r&k.  Prepáčte, ak som niekoho urazila. Naozaj nemám nič proti Nemcom, nemčine, bavorom ...no a bavorákom už vôbec nie. To je len moja predstava pri slove bavorsko. Celkom mimovoľná. Nedá sa ovládnuť. No povedzte, čo si predstavíte pod pojmom Lesbos? No? Vidíte. Je to celkom mimovoľné.  :)

Otázka. Ako sa vidíte vy ? Čo je pre vás charakteristické? Prostredie, vlastnosť, záľuba? Chcela by som nafotiť sériu ľudí v ich vlastnom svete a charakteristickosť ich osoby. Tak ma celkom zaujíma, ako sa vidíte vy :)


Pre mňa je charakteristická moja stena, Shtoor, posteľ a cesta popri Malom Dunaji. 
Čokoláda, kniha, jednorožce, šaty, Van Gogh a Monet. 
Nepraktickosť, nešikovnosť, ťarbavosť, zdanlivá naivita a detinskosť,  láska ku zvieratám, ktorú prejavujem takým spôsobom, že ma občas ľudia považujú za malého mentála.

5 komentárov:

  1. krasna linka:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dlho som sa neidentifikovala takže pokúsim sa teraz.

    farebnosť , protiklady , krátke vlasy, malé ruky, sprite , skate , koncerty , polemizovanie , divnota , štipka nepochopenia , zvieratá , staré veci , neporiadok , kreslenie , vytváranie , smiešne mimovoľné grimasy , second-handy.
    A zistenie že sa neviem identifikovať. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páči sa mi ten tvoj "nadpis" (neviem nájsť vhodné slovo). Tiež by som chcela niečo podobné.

    hmmm identifikovať sa :) skutočne ťažké...

    navonok tma a chlad vo vnútri farebnosť a teplo, množstvo protikladov, občasná ľuďmi nepochopená deckosť, flexibilnosť, poriadok, systém, knihy, vážnosť, wushu, priatelia, Dobrovický hrad, les, sviežosť vzduchu, nevýraznosť, život v nesprávnej dobe prip. mimozemštianstvo, čúdáctvo, zvieratá

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wera: Najkrajší zámok bude zdokumentovaný len mobilovo, akožto počasie sa rozhodlo, že ma neznáša. Ale dokumentácia bude. Nejaká :) Akožto sa tam nesmie fotiť :D

    cookie: ďakujeem :) To je jediný rýchly make-up, čo na mne vyzerá ako tak:)

    cardi: však je to ťažké!!! :D

    zuuj: Nadpis je z jednej rozprávky. Volá sa Quest for Camelot a keď som bola malá, milovala som ju :) (a stále milujem:D)

    OdpovedaťOdstrániť